Digitoimisto Jsimago on vuonna 2018 perustettu digitaalinen mainostoimisto jonka palveluihin kuuluvat kotisivut, verkkokaupat sekä graafinen-suunnittelu nettiin tai painoon.

Nykyaikaisten toimintaperiaatteiden avulla pystymme toteuttamaan asiakkaillemme hyvänlaatuisia ja edullisia projekteja jopa 2 viikon välein. Vaikka elämme digitaalista aikakautta uskomme edelleen ”puskaradion” voimaan ja noin puolet uusista asiakkaistamme tuleekin referenssien kautta nykyisiltä asiakkailtamme.

Digitaalinen mainostoimisto tarkoittaa että meillä ei ole toimistoa vaan työskentelemme projektien parissa kotitoimistoista omilla aikatauluilla. Eteenkin luovalla alalla on tärkeää voida työskennellä silloin kun on parhaimmillaan, 8–16 aikataulut eivät kaikille sovi ja meillä onkin tärkeintä voida työskennellä silloin kun into on korkeimmillaan. Meidän joustavat aikataulut toimitusajan puitteissa tekevätkin meistä todella ketterän, laadukkaan ja kustannustehokkaan mainostoimiston. Korkean laadun takia tarjoammekin asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun.

Digitaalista mainostoimistoa perustettaessa halusimme nimenomaan olla erilainen kuin muut. Erilaisella tarkoitamme ketterästi ja edullisesti toimivaa ryhmää, mainostoimistot ovat yleensä kaikkea muuta kuin tätä. Emme halua missään nimessä sanoa että isot konferenssihuoneet ja niissä tarjottavat pullakahvit olisivat pahasta, kaikki nämä kuitenkin maksetaan asiakkaan rahoista. Tulemme todella mielellämme käymään teidän luonanne ja tuomme pullat mukana, samalla pääsemme tutustumaan paremmin teidän liiketoimintaanne ja etsimään teille sopiva ratkaisu.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, se ei maksa muuta kuin hetken aikaanne ja voitte löytää todella hyvän kumppanin joka sopii omiin tarpeisiin.

Kotisivut yritykselle Verkkokauppa