Teemme graafista suunnittelua kaikenkokoisille yrityksille.  Toteutamme erilaisia projekteja aina pienistä logojen suunnitteluista kokonaisiin brändi-ilmeisiin.

Ymmärrämme että jokainen brändi on yksilöllinen ja tarpeet voivat olla hyvinkin erilaisia, joustavuutemme ansiosta voimme toteuttaa nopeallakin aikataululla projekteja koosta riippumatta.

Logo – Yrityksen logo on monesti ensimmäinen asia jonka asiakas muistaa nimen lisäksi. Hyvin suunniteltu logo joka sopii yrityksen muuhun ilmeeseen, kasvattaa yritysimagoa ja sitä voidaan käyttää yrityksen asiakirjoissa sekä promootiotuotteissa. Logo toimitetaan halutuissa muodoissa jotta sitä voi käyttää aina painosta internettiin.

Yrityksen värimaailma – Sopiva värimaailma katsotaan yleensä kuntoon logosuunnittelun yhteydessä, sopivat värit edustavat yritystä sekä yrityksen toimialaa. Värimaailmaa voidaan käyttää kaikissa yritystuotteissa kasvattaen yritysimagoa ja tunnistettavuutta. Sopiva värimaailma yhdistettynä moderniin logoon luo yrityksestä hyvän ja kestävän mielikuvan.

Painotuotteet – Painotuotteiden suunnittelu on todella laaja graafisen suunnittelun osa-alue ja se voi sisältää bannereita, esitteitä, mainoksia tai jopa räätälöityjä toimistotuotteita kuten vihkoja ja kyniä.

Graafinen suunnittelu on edullinen ja pitkäaikainen tapa muodostaa kestävä yritysimago, kaikki ovat kuulleet ympäri suomea levinneistä sytkäreistä ja kynistä jotka ovat levittäneet yrityksen nimeä ja imagoa. Räätälöityjä mainostustuotteita voidaan myös jakaa lahjoina yhteistyökumppaneille.

Mikäli mielessä on yritysimago kannattaa meihin ottaa yhteyttä ja pyytää tarjous, hinnat ovat yleensä edullisempia kuin mitä asiakkaamme odottavat.

Kysy tarjous Graafisesta suunnittelusta